Winnaar prijsvraag La Trappe bekend!

De uitslag van de prijsvraag heeft even op zich laten wachten! Met name vanwege het grote aantal deelnemers aan de prijsvraag, ongelooflijk! Maar liefst 90 mensen reageerden op het bericht. Uiteraard heb ik ook alle voorkeuren van de La Trappe bieren in kaart gebracht. Het is duidelijk dat de bieren met een hoger alcoholgehalte in trek zijn! Een uitslag die daarmee ook de algemene biertrend bevestigd. Klik op lees verder voor de uitslag van het kleine onderzoekje en natuurlijk de prijsvraag!

Eerst even de voorkeur van de bieren! Op basis van alle reacties is favoriet met 30% de La Trappe quadrupel op de voet gevolgd door de Tripel met 25%. Dat betekent dus dat al 55% van de reacties een keuze maakt voor de zwaarste bieren! Op de derde plaats staat de Isid’or met 13% en vervolgens Witte Trappist 7%, de Dubbel en Puur met 5%, de Quadrupek Oak Aged 4% en voor mij erg verrassend de La trappe Blond 1%. Vervolgens heeft 6% geen favoriet genoemd en werd bovendien vaak als tweede favoriet de Puur opgegeven.

En dan nu de winnaar! Ik heb ze allemaal in de hoge hoed gegooid en er een uitgetrokken. De winnaar van een La Trappe Oak Aged Batch 1 en een rondleiding voor twee personen bij de brouwerij van La Trappe is: Joyce Hoogendoorn!! Gefeliciteerd!

Graag wil ik Joyce vragen om een mail te sturen met jouw gegevens naar [email protected]!

Voor alle bierliefhebbers die niet gewonnen hebben, doe vooral mee met de volgende nieuwe prijsvraag die zeer binnenkort weer op mijn blog verschijnt! Bedankt voor alle reacties!

Lees ook:Win La Trappe Quadrupel Oak Aged en een rondleiding!
Lees ook:La Trappe Quadrupel Oak Aged: Alcoholsmaak
Lees ook:Unieke La Trappe bieren ook verkrijgbaar in VS
Lees ook:Winnaar prijsvraag Delirium Tremens
Lees ook:La Trappe komt met Quadrupel Oak Aged

3 reacties op “Winnaar prijsvraag La Trappe bekend!

 1. @Eijkb

  Mbt de zware voorkeur: Ik heb het idee (ook bij mijzelf) dat je van “speciale bieren” graag “zware bieren” maakt. Voor alles onder de 6% kan je net zo goed pils pakken. Natuurlijk niet waar! Juist ook in het lagere segment zitten veel lekkere en doordrinkbare biertjes. Vandaar mijn voorkeur voor Puur, wellicht ook de minst bekende uit de La Trappe telg. En onbekend maakt onbemind.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Alexander

   Klopt, ik ben erg voor smaakvolle bieren onder de 5%. Voor wat dat betreft is het VK een geweldig land. Ik heb niet meegedaan aan de wedstrijd omdat ik anderen ook wat gun ;) maar ik zou ook puur als een goed bier willen aanbevelen.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Bas

  Gefeliciteerd Joyce! Ik ben vorig jaar naar La Trappe geweest, was erg leuk, vooral op het eind ;-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.