Winnaar prijsvraag Delirium Tremens

Liefhebber van Delirium Tremens Bradley Wiggins won gisteren de tour op basis waarvan ik zo’n anderhalve week geleden een prijsvraag heb uitgeschreven. Het antwoord op de vraag wanneer Delirium Tremens voor het eerst werd gebrouwen moet natuurlijk zijn 26 december 1988.

Het roze olifantjesbier kon voor de eerste keer gedronken worden in 1989! Ik heb alle deelnemers die het goed hadden er was namelijk ook iemand die per ongeluk 26 december 1989 noteerde in een grote pot gedaan en daar kwam Joyce als winnaar uit de bus. Is het mogelijk om een mail te sturen naar [email protected]?

Je wint dus een bezoek aan brouwerij Huyghe voor twee personen inclusief proeverij en een prijzenpakket bestaande uit een slurfhoed, slippers, een T-shirt en speciale Delirium Tremens slips. Gefeliciteerd!!

Lees ook:Winnaar prijsvraag La Trappe bekend!
Lees ook:Winnaars kaarten Horecava Amsterdam
Lees ook:Niet morsend (horeca)personeel gezocht!
Lees ook:ABT-bier van de maand: Delirium Hivernum
Lees ook:En de winnaar is….

Eén reactie op “Winnaar prijsvraag Delirium Tremens

  1. Joyce

    Woei, dat is nog eens leuk nieuws bij thuiskomst van m’n vakantie! Mailtje komt eraan… xD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.