Winnaars kaarten Horecava Amsterdam

Op 23 december 2012 gaf ik een taptip en riep ik iedereen op om dit ook te doen waarbij kaarten voor de Horecava in Amsterdam te winnen waren. Bedankt voor de reacties! Om nog heel even kort te reageren op de ‘discussie’. Bier dien je in een keer te tappen. Bijtappen is inderdaad niet wenselijk! Zorg er dus voor dat het personeel leert hoe je goed kunt tappen in één keer. Ook al is het druk. Met alle goede bedoelingen met de tip van Wesley natuurlijk, maar het is beter te sturen op hoe het hoort in plaats van een tip te geven om enigszins te ‘sjoemelen’. Daarmee lukt ‘t nooit om de poll (rechts op mijn blog) een positief resultaat te geven. Vul ‘m hieronder nog in!

Weet personeel in de horeca hoe bier getapt moet worden?

  • Soms (57%)
  • Zelden (22%)
  • Meestal (17%)
  • Nooit (2%)
  • Altijd (2%)
Loading ... Loading ...

De winnaars van de Horecava kaarten zijn Cas en Arnoud. Gefeliciteerd! Is het mogelijk om een mail te sturen naar [email protected]? Dan kan ik zorgen dat jullie de kaarten in jullie bezit krijgen!  En de huidige stand van de poll spreekt natuurlijk voor zich. De Nederlandse Tapwedstrijden zijn meer dan nodig! Aankomende woensdag 9 januari 2013 vindt de finale plaats op de Horecava en weten we wie zich de beste Nederlandse Biertapper mag noemen!

Lees ook:21-01-2012: Unieke bierproeverij bij Brouwerij De Molen
Lees ook:Wie is de échte bierschrijfster?
Lees ook:Winnaar prijsvraag Delirium Tremens
Lees ook:Winnaar prijsvraag La Trappe bekend!
Lees ook:En de winnaars van de Weihenstephan bierlaars zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.