WIN een bier- en gastronomisch arrangement bij Palazzo

Bier gecombineerd met gastronomie op hoog niveau is al niet meer weg te denken in Nederland! Op initiatief van Warsteiner is samen met Palazzo een culinair hoogstaand menu gecombineerd met bier. Win twee arrangementen op 17 februari 2013, zodat je van dit bier- en gastronomisch menu onder leiding van 3-Michelin sterren chef Cees Helder kunt genieten. Natuurlijk ontbreekt daarbij de spectaculaire show met internationale topartiesten niet. Plaats onder dit blog een reactie waarbij je een ANDERE bier- en gastronomie suggestie doet met één van de bieren uit het menu van Palazzo’s bierarrangement. Doe dit voor woensdag 30 januari 2013, 09.00 uur

 

Uiteraard is het niet nodig om het volledige recept uit te schrijven, een korte omschrijving is voldoende. Samen met Warsteiner wordt vervolgens uit alle inzendingen de beste combinatie gekozen.

Winnaar
De winnaar wordt op donderdag 31 januari 2013 bekendgemaakt. Je bent er dan met twee personen bij op de speciale Warsteiner-avond op zondag 17 februari 2013. De datum kan niet gewijzigd worden.

Heel veel plezier met je deelname!

Voor meer informatie over de winnaar bekijk: http://bier.blog.nl/winnen/2013/01/30/winnende-bier-en-gastronomische-gerecht

Lees ook:Winnende bier- en gastronomische gerecht
Lees ook:WIN het kookboek ‘Bier op het Menu’
Lees ook:Laatste kans: WIN het boek
Lees ook:En de winnaar is….
Lees ook:Maak het ultieme gerecht bij Tasty Lady

13 reacties op “WIN een bier- en gastronomisch arrangement bij Palazzo

 1. Allard

  Zalmpasta met Konig Ludwig weissbier.

  Ingredienten: Verse pasta,Gerookte Zalm, Tomato frito,Knoflook Italiaansekruiden, Slagroom, Olijven,Oude kaas, Konig Ludwig Weissbier.

  Bereiding: Kook de pasta al dente. Snijdt de olijven fijn,bak deze in een pan aan met de uitgeperste knoflook en de italiaanse kruiden.Voeg hierbij de gerookte zalm.Voeg daarna de tomato frito hier aan toe en daarna de slagroom. U krijgt nu een zalmroze saus. Om deze iets in te dikken voegt u Geraspte oude kaas toe. Serveer dit met een heerlijk glas Konig Ludwig Weissbier. GEniet ervan!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jan-Willem

  Stoofvlees met König Ludwig Dunkel.
  Runderlappen even aanbraden in de pan, vlees uit de pan. Uien bakken tot ze lichtbruin zijn, dan König Ludwig, suiker, laurier, kruidnagel, tijm, peperkorrels, een bruine boterham met mosterd toevoegen en een uur of 2 zachtjes laten stoven.
  Serveren met een lekkere aardappelpuree en natuurlijk König Ludwig!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Isolde

  Palm bier met kokosmakronen! Als je je dan niet op een tropisch eiland waant! :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. slumme

  Tiramchouffe!!!
  Bereiden zoals tiramisu, maar dan in plaats van amaretto, mc chouffe toevoegen, en daarbij natuurlijk een mcchouffe drinken!!

  Eet smakelijk ;)

    /   Beantwoorden  / 
 5. Anno Smit

  Mosselen op Thaise wijze met daarnaast een heerlijke König Ludwig Dunkel. Pittige mosselen die je zelf kan blussen met een krachtig donker biertje.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Peter Katten

  Goedemiddag,

  Mijn suggestie is de volgende:een Warsteiner Premium Radler vanwege zijn natuurzuivere ingredienten gecombineerd met natuurlijke citroenlimonade wat een heerlijk fris bier maakt en dat past prima bij een zalmtartaartje.

  Zalmfilet in blokjes snijden en marineren in geperst limoensap, half uurtje laten staan. Komkommer en paprika in stukjes snijden en mengen met dille, wijnazijn en honing. Creme fraiche met limoensap + rasp van de limoen bij het komkommer/paprikamengsel doen. Bakjes bekleden met folie en zalmblokjes erin leggen en aandrukken. Omkeren, mengsel om het torentje draperen en eventueel wat creme fraiche bovenop de zalm als toefje. Eet smakelijk!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Paula Sonneveld

  Ik kies voor een Konig Ludwig Weissbier, sprankelend en met fruitige bieraroma’s die prima passen bij witvis. Ik denk dan aan gestoofde victoriabaars met venkel. Het hele recept is op verzoek op te vragen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Jan Kleijn

  Erg lekkere combinatie voor de lunch:
  Ciabattina met dubbele kalfsgehaktburger,en daartussen plakjes trostomaat, rucola, gesmolten buffelmozzarella en fijngesneden basilicum. Een glas Warsteiner Premium Verum Pilsener is hierbij het perfecte biertje!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Marianne Enters

  Lang gewacht en lang nagedacht maar eigenlijk is het heel simpel! Om op een feestje rond te delen of aan de borreltafel: krabkoekjes met verse koriander en chilisaus en daarbij schenk je dan een Warsteiner Premium Radler.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Ingrid

  Jopen extra stout met oesters!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Sjaak

  Ik ga voor een Konig Ludwig Dunkel bij deze verukkelijke hamlapjes.

  Snijd het vlees in stukken en maak de ui schoon en snipper fijn.Verhit dan de vloeibare margarine in een braadpan en bak het vlees rondom bruin waarbij de gesnipperde ui wordt meegebakken met het vlees.Voeg mosterd, bier, verkruimelde ontbijtkoek en laurierblaadjes toe.

  Aan de kook brengen en alles ongeveer 1½ uur heel zachtjes stoven.

  Mmmmmmm……….

    /   Beantwoorden  / 
 12. Bart ten Wolde

  Mijn suggestie is een heerlijke Pompoensoep. Ik zal het recept hieronder een beetje toelichten.
  Maar voordat we beginnen nemen we een koude Warsteiner Premium Verum om deze tijdens het bereiden van de soep te nuttigen. Dit zorgt er voor dat de soep met liefde gemaakt wordt! Erg belangrijk. Bak de in stukken gesneden pompoen aan in wat boter, samen met in reepjes gesneden ui, tijm en laurier. Bestrooi dan het geheel met wat bloem en blus het af met Warsteiner Premium Radler en gevogeltebouillon. Goed gaar laten koken en daarna mixen en op smaak brengen met wat peper en zout. Wat room toevoegen en met wat geraspte kaas even onder de grill en voila, een heerlijke soep, die nóg lekkerder smaakt met een heerlijke frisse König Ludwig Weissbier.

  Bon appetit!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.