Black beer Friday

Black Friday? Ik zal de afgelopen jaren wel onder een steen  hebben gezeten, want ik had echt geen idee wat er mee bedoeld werd. Zwarte zaterdag ken ik natuurlijk wel en vrijdag de 13e ook. Wist ik veel dat we vandaag aangespoord werden om te gekke aanbiedingen binnen te slepen.

Voor mij dus geen grote inkopen, maar wel een goed idee. Want mede door het gure weer en al die black Friday spam in mijn mailbox,  kreeg ik wel ineens heel veel zin in lekkere donkere en bijna gitzwarte bieren. Ik heb de dag daarom omgedoopt tot Black Beer Friday.

Wel lastig kiezen uit al die donkere bieren. Ik ben nog in dubio hoe ik deze avond ga beginnen. Maar ik weet wel alvast hoe ik hem wil eindigen namelijk met Bloed Zweet & Tranen van Brouwerij de Molen. Voor dit bier neem ik graag de tijd. Wat daar allemaal nog aan vooraf kan gaan? Vrijbuiter van Kompaan, een Jopen extra stout of misschien wel NDSM porter van brouwerij De Vriendschap. Voor mij  vormen deze prachtbieren de perfecte invulling van deze zogenaamde zwarte vrijdag. Laat de rest van de wereld maar als een kip zonder kop rondrennen door al die winkels. Ik geniet thuis in alle rust van mijn ‘ zwarte goud’. Fijn weekend!

 

Lees ook:Een witte heks en een zwarte poes, als dat maar goed gaat….
Lees ook:En de winnaars zijn….
Lees ook:Bloed geven en bier krijgen
Lees ook:Het zwarte oesterwater van Kees
Lees ook:Gulpener brengt middeleeuws bier terug in Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.