Vaderdag en bier, heel simpel maar wel doeltreffend

Vaderdag, ook dit jaar was ik het bijna vergeten. Dankzij mijn scherpe collega’s weet ik dat het zondag zo ver is. Ik denk overigens niet dat mijn vader hier al van op de hoogte is. Hij houdt zich hier niet zo mee bezig. Hij vindt het zelfs commerciële onzin, maar ondertussen zijn cadeautjes wel altijd heel erg welkom.

Maar ja wat geef je iemand die alles al heeft? Lekker bier uit eigen streek natuurlijk. Niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk om te kopen. Het lijkt wel of ik bij de slijter iedere keer wat nieuws tegenkom.

Wat ook heel leuk is om te geven (en nog veel leuker om te doen) is een blinde bierproeverij. Die kun je kant en klaar bestellen. En omdat je een proeverij meestal niet alleen doet, is de kans groot dat jij als gever van het cadeau mee mag doen. Dus is het eigenlijk via een omweg ook een leuk cadeau voor jezelf. Eerder dit jaar heb ik de proeverij van Pieters Proeverij gedaan en ik heb echt een fantastische avond gehad. Ik weet zeker dat dit cadeau goed in de smaak zal vallen.

Maar je kunt je vader ook meenemen naar een proeverij. Zondag organiseert Café Stella by Starlight, (Arnhem) bijvoorbeeld een Hoppy Vaderdag Bierproeverij. Een proeverij met hop in de hoofdrol. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillen tussen Amerikaanse, Nieuw-Zeelandse, Engelse en Europese hop. Is er nu een tekort aan hop of niet?  Iedereen is van harte welkom. De proeverij begint om  15:00 uur en is rond  17:00 uur afgelopen. Kijk voor meer informatie op bierwandeltochten.nl

 

Lees ook:Leuk idee voor Vaderdag
Lees ook:Vergeet die paaseieren, kom toch lekker (saison)bier proeven in Arnhem
Lees ook:High Beer een nieuwe trend?
Lees ook:Bier proeven: ineens was ik niet meer zo zeker wat er in mijn glas zat
Lees ook:30-1 t/m 2-2-’12: BBB beurs Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.