Biereloth Boxtel

Afgelopen weekend op Biereloth geweest? Jammer van de regen af en toe. Biereloth was weer erg gezellig. 15 verschillende bierbrouwers  waarvan er twee uit België kwamen presenteerden 40 bieren . Duidelijk was dat ook hier de kredietcrisis had toegeslagen. Vorig jaar stond er nog een band te spelen en dit jaar bleef het bij een man die stond te spelen op zijn gitaar. Hij speelde best aardig.. maar het was niet dat je dacht wouw. De biertjes waren uiteraard weer heerlijk en de stemming zat er goed in. De trippel van Rosmarinus.. beviel me dit jaar wel! Ook echt geweldig enthousiaste mensen… uit een hobby geboren. Dat zijn de lekkerste biertjes. Daar proef je de liefde! http://www.rosmarinus.nl/Voor meer info over Biereloth: http://www.dse.nl/~bierkame/ Eerder dit jaar was ik in Den Bosch geweest. Toch van een iets ander niveau. Logisch het is veel grootschaliger! Daar een heerlijk biertje gedronken, een triple kloat van brouwerij Huttekloas. We hadden veel moeite gedaan om een kratje van dit heerlijke bier te bemachtigen. Helaas zat er veel minder koolzuur in dan tijdens het bierfestival. En nee, het kwam niet omdat ik al meerdere biertjes op had . Het was toen mijn eerste. Toevalligerwijs sta ik na mijn werk naast een busje van de echt kleine brouwerij. Een wonder dus dat ik er naast stond. Mij werd beloofd dat de volgende lichting beter zou zijn. Afgelopen zondag stonden ze dus ook in Boxtel. Ze hadden allerlei andere biertjes maar de trippel was toch even uit het assortiment…. Ben benieuwd wanneer de nieuwe lichting komt!

Lees ook:Val-Dieu
Lees ook:8-9-’13: Bierfestival Biereloth Boxtel
Lees ook:12-09-2010: Biereloth 2010
Lees ook:Biertje?
Lees ook:Bierfestival Brugge 14/15 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.