Explosief weekend vol bunkers en bier

Tennis in tropische hitte en daarna koud bier is niet altijd verstandig. De klap kwam toen ik opgerfrist en wel thuis op de bank zat. De raapstelenstappot werd een driepvriespizza en de bioscoop werd een avondje tv waar ik de helft nog maar van kan herrinneren. Als een blok viel ik in slaap om vandaag weer fris wakker te worden. En dat is maar goed ook want er is dit weekend van alles te beleven.

Heb je altijd al willen weten hoe je favoriete bier gemaakt wordt? Dit weekend zetten veel brouwerijen de deuren open. Je kunt bij 106 brouwerijen terecht voor brouwedemo’s, proevreijen en presentaties. Via de webiste nlbier vind je een overzicht van alle deelnemende brouwerijen. Maar er is nog veel meer te doen.Vandaag kun je bier combineren met bunkers. Want naast open brouwerijdag,is het ook open bunkerdag. Een keer per kaar kun je een kijkje nemen in de bouwwerken die deel uitmaken van de Atlantikwall. Alle bunkers van Hoek van Holland tot Den Helder zijn vandaag geopend en dat is best bijzonder.

Dus ben je van plan om naar de kust te trekken, ga dan ook eens langs bij brouwerijen in bijvoorbeeld Santpport, Haarlem, Hillegom, Wassenaar en Oudesluis. Iedereen is van harte welkom en het bier staat uiteraard koud

Wat je ook gaat doen aan het weer zal het in ieder geval niet liggen. Dit is het perfect weekend om te genieten van bier, bunkers en buitenlucht. Fijn weekend alvast.

 

Lees ook:Brouwerij Dampegheest introduceert kuitbier in assortiment
Lees ook:Amsterdam sluit twee biercafés Gollem
Lees ook:18-11 t/m 22-11-’12: Horeca Expo Gent
Lees ook:Mmmmmm mosselen en een glas koud bier
Lees ook:78 Nederlandse brouwerijen openen deuren

Eén reactie op “Explosief weekend vol bunkers en bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.