De een ziet tallships, ik denk alleen maar aan brouwerij ‘t IJ

Met een half oog keek ik vandaag naar de tv schermen op de werkvloer. Het ene tallship naar het andere zag ik voorbij komen. Prachtig!

Maar hoe kan het ook anders, toen de schepen richting IJ gingen, kreeg ik ineens trek in bier. De associatie met brouwerij ‘t IJ was niet meer uit mijn hoofd te krijgen. Het liefst sprong ik direct de trein in richting Amsterdam. Maar goed dat ik dat niet gedaan heb, want het was meer dan gezellig druk in de hoofdstad. Gelukkig had de bierwinkel nog genoeg ‘IJ’ bieren op voorraad.

Dus nu zit ik weer met een half oog ¬†naar de schepen te kijken, maar heb gelukkig nu wel een glas Struis in mijn hand. Ik twijfel of ik dit weekend richting Amsterdam moet gaan. Het weer wordt mooi en de hoewel het bier thuis ook erg goed smaakt, blijft een bezoek aan brouwerij ‘t IJ trekken.

Via de Telegraaf kwam ik nog een goede redenen tegen om te gaan. De krant heeft een speciaal voor Sail een wandel/fietstocht samengesteld. Ik ben nog in dubio en neem daarom nog maar een slok en zet alvast een Columbus koud. Ik heb nog twee dagen.

 

Lees ook:Biertempel waar zelfs niet bierdrinkers de smaak te pakken krijgen
Lees ook:Vandaag Bierfestival Wormer
Lees ook:Vliegend bier
Lees ook:Nieuw Belgisch-Amerikaans bier
Lees ook:Brouwerij De Fontein genomineerd voor Columbus trofee 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.