Lindeboom komt met nieuw brouwhuis

Met een investering van 1 miljoen euro bouwt de Limburgse brouwerij in Neer een nieuw brouwhuis en ontvangsthal. De nieuwbouw bespaart 25% aan energie waardoor directeur Willem Geenen verwacht de investering al snel te hebben terugverdiend. Volgend jaar al dient het brouwhuis met drie nieuwe ketens volledig gebouwd te zijn. In 2011 staat de opening van de nieuwe ontvangsthal gepland. Nu kunnen nauwelijks groepen mensen ontvangen worden. Met de nieuwe hal is er plaats voor groepen van ongeveer 70 personen. Toch knap om in deze tijd een dergelijke investering te kunnen doen. De biermarkt loopt nu eenmaal ook niet storm. Uiteraard past het wel in een duurzaam plaatje van de toekomst.

Lees ook:‘Brugse Zot’ verdubbelt capaciteit
Lees ook:Brouwerij Erve Kots gaat uitbreiden
Lees ook:Brouwerij Lindeboom opent 3 mei nieuwe brouwzaal
Lees ook:Workshop rosé-bier maken
Lees ook:Eigen bier brouwen bij Urthel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.