10% minder bezoekers oktoberfesten

De oktoberfeesten in Duitsland zijn met 5,7 miljoen bezoekers 10% minder bezocht dan vorig jaar. Dit heeft volgens de organisatie te maken gehad met de tereurdreiging van al-Qaeda. In de binnenstad zijn daarom veel scherpere maatregelen genomen dan voorgaande jaren. Het is voor het eerst in jaren dat het bezoekersaantal onder de 6 miljoen ligt en dat terwijl de organisatie vanwege het mooie nazomerweer op veel meer bezoekers had geregeld. Ik vraag me af of de economische crisis wellicht niet ook gewoon een rol heeft gespeeld. Volgens mij zijn er net zoals in alle andere landen veel minder toeristen op de been.

Lees ook:Britten drinken 70 miljoen liter minder
Lees ook:3,5 miljoen bezoekers Oktoberfesten
Lees ook:Bier is goed voor banen
Lees ook:Bierprijzen geen invloed op succes Oktoberfest 2011
Lees ook:Belgen drinken 4 procent minder bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.