Thaise Singha: in Thailand fantastisch

Iedereen die weleens bij de Thai komt en een biertje bestelt heeft vast een zeker een Sigha op. Het is een lager en heeft 6% alcohol. Zelf vind ik ‘m altijd erg bitter smaken. De nasmaak is volgens de eigen brouwerij zacht maar hop-bitterig. Verder proef je zeker de mout en heeft het een hoppig aroma met een beetje citrus. Dat is uiteraard om het bier fris te maken en goed te laten smaken bij de pittige Thaise specerijen. Ik ben ooit in Thailand geweest, dan drink je daar altijd Singa. Bij aankomst in Nederland smaakt zo’n biertje toch heel anders. Zeggen ze ook altijd. Als je op vakantie bent smaakt altijd alles beter en lekkerder en is de associatie met wat je drinkt op dat moment heel sterk. Ga je uit de omgeving weg dan smaakt het ineens niet meer zo lekker. Nu drink ik bij de Thai dan ook Nederlandse pils . Niet alleen goedkoper maar ook gewoon lekkerder! De brouwer van Singha doet in de wereld overigens inmiddels serieus mee. Ze hebben ook een leuke website http://www.singhabeer.com/Night/index.html en de commercial van Singha bier. Voor niemand is begroeten in het Thais nu nog een probleem…

Lees ook:Waarom bier het beste Moederdag cadeau is
Lees ook:Wat drink jij bij asperges?
Lees ook:Jupiler: een vrolijk biertje
Lees ook:St. Feuillien Cuvee Noël ABT bier december
Lees ook:Kronenbourg: herinnering aan wintersport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.