Het biertje van…. Barack Obama

obama-beerEerder dit jaar spraken de kenners er schande van. Barack Obama drinkt Belgisch bier. Zijn favoriete bier is een Budweiser Light, ja ook hij promoot het Light bier drinken. Niets aan het handje zul je misschien denken. Budweiser is uiteraard in handen van het Belgische Inbev. Hij kan van dat Light biertje wel behoorlijk wat drinken. Zal vast ook een reden zijn.  

In Nederland zou niemand zich daar echt druk om maken. Sterker nog de Belgische bieren zijn al behoorlijk ingeburgerd in Nederland. Politici drinken hier gewoon wat ze willen. Ik heb hier nog nooit iemand over gehoord, toch? Zelfs het koninklijk huis mag een huis bouwen met aannemers en projectontwikkelaars uit Mozambique. Achteraf hadden ze dit misschien beter met Nederlandse ondernemingen kunnen doen.

Lees ook:‘Light’ bier: nieuwe trend?
Lees ook:Budweiser zakt steeds verder weg
Lees ook:De light biermarkt in US heeft ‘t moeilijk
Lees ook:Back from the states
Lees ook:Het Oktoberfestvirus slaat weer toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.