Nieuwe website Gulpener: huh vrouwen aan de bar?

Gulpener ziet de vrouw staan. Wat goed!! Ik zie gewoon jonge vrouwen, oudere vrouwen in het café, ongelooflijk! Een aantal dagen geleden lanceerde ze hun nieuwe website. Ik moest er eerst effe goed naar kijken. Ze zijn klaar voor de toekomst, klaar voor de vrouw. Ik ben benieuwd! Het ziet er echt profi uit, kan niet anders zeggen. Lekker dat ouderwetse café om de hoek. Dat maakt ‘t dan natuurlijk direct ook weer wat apart. Net alsof de mensen hier niet thuis horen…. maar goed mij hoor je niet klagen… ik zie VROUWEN.

Zelfs de poster aan de muur ‘Samen klinkt ‘t het beste’  met allemaal vrouwen. joehoe!! Uiteraard is het nu al fantastisch als ze hier dan ook invulling aan geven met reclame en ondersteuning in cafés. Het zou echt zo slim zijn! Enige is dat de website steeds blijft hangen. Komt omdat iedereen de mooie site natuurlijk wil zien. See yourself! www.gulpener.nl.

Lees ook:Mannen vinden bierdrinkende vrouw aantrekkelijker
Lees ook:Jammer! die Hertog Jan reclame
Lees ook:Horecava: een bierparadijs
Lees ook:Social media en bierbrouwers nog geen huwelijk
Lees ook:Nieuwe Grolsch commercial ‘plop’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.