Mannen vinden bierdrinkende vrouw aantrekkelijker

media_xl_3445553Je begrijpt van zo’n bericht word ik erg vrolijk! Mannen vinden bierdrinkende vrouwen veel aantrekkelijker dan de vrouw die wijn bestelt of een ander drankje. Nog meer reden voor vrouwen om een biertje te bestellen bij de bar en op hun eerste date! (foto hln.be)

Mannen vinden een vrouw die bier bestelt sexy, zelfzeker, onafhankelijk en plezierig. Helaas gaan vrouwen maar in 10% van de gevallen voor een biertje! Dit bleek uit een onderzoek onder 2.000 mannen en uitgevoerd door bierbedrijf BitterSweet Partnership. Ik wil alle vrouwen samen met de (mannelijke) bloglezers wel helpen bij de keuze voor een goed biertje! Mannen vinden het namelijk geweldig als ze samen met hun vrouw een (speciaal)biertje kunnen drinken!

Lees ook:Matige alcoholconsumptie vermindert leververvetting
Lees ook:Bierbrouwers de switch komt!
Lees ook:‘Alcohol vormt verhoogd risico op kanker’
Lees ook:Bierdrinkende vrouwen sterker
Lees ook:‘Vrouwen proeven beter dan mannen’

Eén reactie op “Mannen vinden bierdrinkende vrouw aantrekkelijker

  1. Oscar

    Haha…eens !! of ze sexy, zelfverzekerd of wat anders zijn..dat geloof ik niet…maar je kunt er dan tenminste mee naar een goed speciaalbiercafe gaan en ze gaat ongetwijfeld mee naar een bierfestival of brouwerij bezoek…en wat denk je van gezellig samen bropuwen…haha dat zijn betere redenen…:-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.