Bieractie top drie week vijf

En zoals vorige week beloofd, krijgen jullie ook deze week de bieracties voorgeschoteld en afstemd op het carnaval. Uiteraard wil ik ook een mooie tip geven voor de niet carnavalvierders. Die zijn er natuurlijk ook in grote getalen!

Speciaal voor alle zuidelijke drinkers op nummer 1:
1 krat Hertog Jan a 24 flesjes van 0.30 liter van 12.89 voor 9.49 euro bij de Albert Heijn.  Bij de Gall & Gall is datzelfde kratje 9.99 euro deze week.

Nummer 2: het kwam vorige week al in de reacties voorbij en dan nu deze week echt in de bier top drie:
1 krat Bavaria van 24 flesjes a 0.30 liter bij Jan Linders van 8.69 voor 5.99 euro. Bij de Makro 1 krat Bavaria met 12 flesjes a 0.30 liter van 4.66 voor 3.57 euro. En Super de Boer maakt het nog veel goedkoper, 3 kratten van 12 flesjes a 0.30 liter van 13.35 voor 8.90 euro.

En op nummer drie voor iedereen die niet van carnaval houdt (ikzelf ):
Een heerlijk krat Corona, iets dat niet iedere week in de aanbieding is, bij de Makro: 24 flesjes a 0.33 liter van 35.78 voor 30.00 euro. Mooie acties zijn ook te vinden bij EM-TE en Golff met de Leffe Blond, dubbel en Tripel met 6 flesjes voor 4.99 euro. Overigens is de Leffe Blond bij de Gall & Gall deze week 3.99 euro. Proossttt!

Lees ook:Bieractie top drie week 22
Lees ook:Bieractie top drie week 47
Lees ook:Bieractie top drie week zeven
Lees ook:Bieractie top drie week zes
Lees ook:Bieractie top drie week 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.