Heineken komt met bier lipgloss

Een bierbrouwer die op zoek is naar een nieuwe markt de vrouw. Of gebruiken ze zoals altijd de vrouw om de man te plezieren? Een lipgloss die naar bier smaakt voor valentijnsdag. Om nu de hele dag met een biersmaak op mijn lippen te lopen vind ik ook weer een beetje teveel van het goede. Onlangs was er overigens ook al iemand die het had bedacht om een bierparfum op de markt te brengen. Ben ik nu de enige die zo’n lipgloss niet lekker vind? Kijk in ieder geval eens naar de uitwerking ervan in de videoclip verderop in dit bericht. In navolging op al die berichten over valentijnsproducten van bierbrouwers ontving ik van bier.basluistert.nl het bericht over deze lipgloss. Bijzonder dit…. Naar mijn idee puur een product om het merk te promoten en geen product dat gretig aftrek zal krijgen. Of vergis ik me hierin?

Lees ook:Paris Hilton neemt bierpromotie héél serieus
Lees ook:Nieuwe Amstel reclame van hetzelfde…
Lees ook:En wat nu voor de komende zes weken!
Lees ook:Haar wassen met bier?
Lees ook:Sterke groei Amerikaanse bierbrouwers

2 reacties op “Heineken komt met bier lipgloss

  1. hanna

    Whaha supervet toch??

      /   Beantwoorden  / 
  2. R.

    Awesome! Hup dames.. Halen die bende! :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.