De droom van iedere bierliefhebber: Baden in bier!

Ik vond het echt heel grappig toen ik dit tegenkwam in PINT nieuws. Na wat onderzoek kwam ik erachter dat het al sinds 2008 breed kenbaar is gemaakt. Dit is zeker iets dat ook op mijn blog thuis hoort! Het is toch fantastisch dat je als bierliefhebber in bier kan baden. Naast leuk is het ook nog gezond.

Mocht je moeilijk kunnen slapen dan is het een idee om gedroogde hop in een kussensloop te doen. Dit schijnt rustgevend te zijn. De Tjechische brouwerij Chodovar had zoveel concurrentie in de regio dat ze naast brouwen een kuuroort startte. Een groot succes waarmee de brouwer zich in de omgeving en ver daarbuiten op de kaart heeft gezet. De brouwerij verzorgt diverse rondleidingen en heeft een biertuin die plaats biedt aan maar liefst 3.000 mensen.

Het bier in de baden is een heilzaam recept van mineraalwater en speciaal donker badbier: een mix van hop, kruiden en biergist. Naast de baden beschikt het Welness Hotel Sladka ook over biershampoo. Als ik dit allemaal zo lees is een lip gloss met biersmaak zo gek nog niet! Past helemaal in de trend. Wellicht dat Heineken het recept aan dit wellness center kan verkopen. Bekijk ook de video hieronder! 

Lees ook:Koken met bier? Jeroen Meus maakt het makkelijk
Lees ook:Biergarten bestaat 200 jaar
Lees ook:Après-ski fans opgelet, in Oostenrijk kun je nu zwemmen in het bier
Lees ook:5e Kastels Bierfestival: Paasweekend 2010
Lees ook:14-8 t/m 15-8-’13: Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.