Exclusieve Italiaanse topbieren in Nederland

Brouwerij De Molen staat erom bekend dat zij bijzondere, exclusieve bieren uit vele landen in Europa haalt en verkoopt in haar bierwinkel. Zo had ook deze brouwerij Zweedse bieren in het assortiment. Onlangs schreef ik over de opkomst van Italiaanse bieren en speciaalbieren. In een wijnland als Italië worden ook steeds meer speciaalbieren gedronken.

De Brouwerij uit Bodegraven laat ons dus nu kennis maken met de Italiaanse ambacht. Wederom een hele bijzondere stap aangezien het in Nederland nog lastig is om aan Italiaanse speciaalbieren te komen. In België importeerde Corsendonk eerder al Italiaanse bieren en uiteraard kan je online via de diverse Italiaanse winkels wel aan Italiaans bier komen. Echter het is zeker niet overweldigend. Brouwerij De Molen biedt maar liefst 34 Italiaanse speciaalbieren kunnen in de bierwinkel worden gekocht. Ik ben erg benieuwd!

Lees ook:Bierfestival Brouwerij De Molen 30-10
Lees ook:Bierwinkel Joure verkoopt 750 verschillende bieren
Lees ook:Vanavond: Introductie Italiaanse bieren Brewfist
Lees ook:Corsendonk komt met 11.11.11-Triple
Lees ook:Nieuw contract maakt Corsendonk groot in V.S.

Eén reactie op “Exclusieve Italiaanse topbieren in Nederland

  1. René Reef

    Lees zojuist met veel interesse uw Blog inzake Italiaanse bieren. Als importeur van Italiaanse wijnen zijn wij eind 2015 begonnen met het importeren van Italiaanse speciaalbieren. Inmiddels hebben wij het agentschap van 4 brouwerijen en groeien gestaag. Momenteel zijn wij een netwerk aan het opbouwen om op een efficiënte wijze groupage transport te realiseren waardoor wij specifieke bieren in kleine hoeveelheden voor de zakelijke- en particuliere klant naar Nederland importeren. Dit nieuwe bedrijfsonderdeel gaat een andere handelsnaam voeren en herkenbaar voor de Speciaalbier consument. Wij gaan voor de noemer: Dé importeur van Italiaanse bieren! of, Hét adres voor Italiaanse bieren!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.