Purmerends bier 1410 valt in de smaak

Drie maanden geleden schreef ik op dit blog over een nieuw Purmerends bier ’1410′ dat door de Stichting Noordhollandse Alternatieve Bierbrouwers is gebrouwen. Dit ter gelegenheid van het 600 jarig bestaan van Purmerend. Het speciaalbier met als ondertitel ‘De Heerlijckheid Purmerend’ wordt nog steeds veel besteld en de vraag is groot. Gedurende een korte tijd is het bier zelfs uitverkocht geweest. Een levendig bewijs dat het lokale en regionale bier echt populair!

De werkgroep horeca Purmerend heeft samen met SNAB gezorgd voor een hele nieuwe lading van het speciaalbier. Het bier met een hele goede kwaliteit is het gehele jaar 2010 nog verkrijgbaar bij de volgende Purmerendse horeca en slijterij ondernemers:
Horeca: Café Aad de Wolf, Partycentrum Concordia, Sporthal De Beukenkamp, Biercafé De Bonte Koe, Café De Heeren, Eetcafé De Balustrade, Het Barbecuehuis, Het Cafe, Hotel Spijkerman, Proeflokaal Bakker, Restaurant Gachita, Restaurant Jo & Co, Partycentrum Het Klokhuys, Het Wapen van Purmerend, Café Dertien, Restaurant Spijs, Restaurant Effe Anders, P3 Pop en Cultuurpodium, LTC Anonymus.

Slijterijen: De Druiventuin, Mitra Purmerend, Slijterij Bijvoet.

Bron: Webregio

Lees ook:’1410′ een blijvertje voor Purmerend?
Lees ook:30-10-’11: Bokkenwandeltocht Purmerend
Lees ook:ABT-bier Kalverliefde al gedronken?
Lees ook:Sjinkerij De Bobbel Maastricht is Café van het jaar
Lees ook:Café Hogenboom is Gouden Horecazaak 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.