Leuke WK-acties van bierbrouwers?

Het is alweer april en de voorbereidingen van WK-acties bij bedrijven en dus ook brouwers is in volle gang! Nou ja eigenlijk worden nu de punten op de i gezet of de actie loopt al. Ik ben heel erg benieuwd met welke acties de brouwerijen op de proppen komen. Zou het verder gaan dan de petten en fluitjes? En zouden er brouwerijen zijn die zich ook beseffen dat vrouwen op het puntje van de bank naar het WK kijken? Mocht je acties zien deel ze gerust hier op dit blog!

Een kijkje in de keuken van verschillende acties die nu al lopen. Een opmerkelijke WK-actie van Anheuser-Busch InBev. De Man of the Match wordt dit jaar niet alleen gekozen door de FIFA maar ook door een 32-tal supporters.  Meer informatie is te vinden door hier te klikken. Jupiler wordt in ieder geval het officiële WK-bier van de Benelux. Ook te danken aan zusje Budweiser. Verder kwam Amstel natuurlijk in januari al met de commercial over het huwelijksaanzoek.

Bij Christoffelbier zorgen ze niet alleen dat de supporter met goodies wordt aangekleed. onder andere de bekende fluitjes en caps. Ook de flessen worden oranje en ze verschijnen in extra large flessen op de markt. Hoef je niet zo vaak meer nieuw bier te halen en bovenal uiteraard gezamenlijk met de hele familie en vrienden bier drinken. Zie de foto hiernaast waarbij de flessen al klaar staan! Een leuke sneak preview. Christoffel heeft net een nieuwe website hopelijk gaan ze hierop nog een leuke actie opzetten. Ook op mijn blog gaat zeer zeker een leuke WK-actie starten. Hierover later meer!

Lees ook:Wie verstopt er in Nederland kerstbier?
Lees ook:Acties van bierbrouwers leuk?
Lees ook:Bieractie top drie week 19
Lees ook:Heineken Rugnummer T-shirt voor EK
Lees ook:Bockbieractie top drie week 41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.