Nieuwe Heineken commercials…. leuk?

De nieuwe Heineken commercials al bekeken? Wat vinden we hier nu van? Mannen vinden jullie dit nu echt nog aansprekend?? Voor mannen toch ook niet echt leuk? Zijn jullie dit soort commercials niet ook een keer zat? Uit onderzoek blijkt dat mannen vrouwen leuker vinden als ze bier drinken. Het was dus juist eens verrassend geweest als een vrouw hier ook onderdeel van was. En dan niet alleen als gillende keukenmeid… 

 

Daar helpt dit toch niet aan mee? Gisteren sprak ik met diverse mensen die werkzaam zijn in het bier. Ze vinden het nu ook wel een keer tijd voor iets nieuws, iets anders. Brouwers maak nu die slag….. Al jaren loopt de bierconsumptie terug en dan toch weer met deze commercials komen…. Of maakt dit jullie wel razendenthousiast om snel Heineken bier te kopen?

Lees ook:Bier kerstcommercials zonde toch?
Lees ook:Begrijpt Heineken het nu wel echt?
Lees ook:Nieuwe Heineken commercial ‘Buizenpost’
Lees ook:Nieuwe campagne Heineken: ‘Open Your World’
Lees ook:Nieuwe Bavaria commercial met Hugh Hefner

9 reacties op “Nieuwe Heineken commercials…. leuk?

 1. Jan

  Schitterende commercial weer van Heineken!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter

   De commercial is superslecht daar het totaal niet gaat om de kwaliteit van het bier te benadrukken, Het had ook om een spijkerbroek kunnen gaan. Heieneken slaat weer eens de plank totaal mis. Het is een commercial die doorslaat om iets te bieraliseren (mocht dit word betssn overigens)Totaal niet origineel en die belachelijke TV shows mbt ik kan ook wat, maar wat precies is onduidelijk wordt zogenaamd geparodiseerd

     /   Beantwoorden  / 
 2. Liever wat anders

  Heineken bocht hoef ik sowieso niet. Liever een fatsoenlijk biertje zoals Dommelsch, Gulpener of Warsteiner.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Frans Ruiter

  Verschrikkelijk!

  De vrouwonvriendelijkheid druipt er weer vanaf. Het “wij/zij”-beeld dat hier gegeven wordt vind ik een totaal verkeerd voorbeeld voor iedereen, maar met name de jeugd (en kinderlijk volwassen mannen) zal dit min of meer als normaal beschouwen.
  Ik begrijp niet waarom Heineken door blijft gaan met dit puberale, stereotype gedrag van mannen neer te zetten. Triest…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Precies!! Ben blij dat ook mannen er zo over denken… Het is nu echt uit de tijd!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jan

    Goh hé, zou het dan misschien toch de bedoeling zijn om dit soort discussies op gang te krijgen en te houden waardoor Heineken de ‘exposure’ krijgt waar zij op wacht. Ik kan jullie, van wat ik weet, zeggen dat dat het geval is! Dit soort commercials doen het uitstekend bij de doelgroep ‘jongelui’ en daar is Heineken duidelijk in het potje aan het roeren. Men praat erover tijdens de lunchtafel, tijdens feestjes, etc. Ieder z’n bier, ieder z’n commercial. Heineken heeft het weer voor elkaar….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frans Ruiter

     Laat ze dan zo “eerlijk” zijn om jongeren te gebruiken in de reclames, en geen puberale kneuzen!

       /   Beantwoorden  / 
 4. bAVkito

  Deze echte man doet toevallig een bavaria reclame ;p

  [img]http://www.mediaoutlaw.com/wp-content/uploads/2009/07/Mickey-Rourke-Iron-Man-2_l.jpg[/img]

    /   Beantwoorden  / 
 5. dre

  Het bier is ronduit slecht! Niks boven een goeie Jupiler !!!
  Maar de reclame is er zo ver over dat hij goed is, snap de ironie…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.