Duvel Tripel Hop komt terug op de markt

De weddenschap die eerder werd afgesloten tussen Johan Madalijns, voorzitter van de vzw Lambikstoempers, en de marketingdirecteur  Johan Van Dijck van Duvel Moortgat  is vrijdagmiddag al gehaald!  Als er voor eind augustus 10.000 aanhangers waren van het facebook account “Wij willen Duvel Tripel Hop” dan beloofde de marketingdirecteur van Duvel Moortgat dat het bier zou terugkeren.

Eind april is de weddenschap al gehaald. Dit bewijst maar weer de kracht van social media!! Waarschijnlijk had Duvel ook nooit gedacht dat het zo snel zou lukken. Ook ik had me hierbij aangesloten uiteraard en er aandacht aan besteed op mijn blog. Niet alleen ik maar heel de bierwereld heeft zich hiervoor ingezet. Het bewijst ook wat we gezamenlijk als bierliefhebbers allemaal kunnen bereiken hè! Wat is de volgende uitdaging?

Wanneer het exclusieve bier weer op de markt komt is nog niet bekend. Maar dat het er weer komt is door Duvel Moortgat bevestigd. De Duvel Tripel Hop werd enkele jaren geleden op de markt gebracht in een beperkte oplage en was een groot succes. Dit terwijl het bier toch vrij duur was door de drie soorten hop en de techniek van dry hopping. Ik hou jullie op de hoogte wanneer het weer verkrijgbaar is. Dan hoop ik niet dat er weer van die lange rijen ontstaan zoals bij die bijzondere Whiskey.

Bron: Standaard

Lees ook:Stem voor een nieuwe toekomst ‘Duvel Tripel Hop’
Lees ook:Duvel Tripel Hop: Echt een topper
Lees ook:‘Brouwers’ zetten facebook in
Lees ook:Marketingman Duvel Moortgat valt in de prijzen
Lees ook:Duvel Tripel Hop in 33cl op de markt

Eén reactie op “Duvel Tripel Hop komt terug op de markt

  1. boeskoolvak120

    Vorig week samen met mijn broer een fles van deze duvel gedronken,lekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.De afdronk is pittiger dan van de normale rode duvel.Het bier is troebeler dan de normale duvel.Voor diegene die deze duvel nog niet in bezit heeft….koop vlug een fles je krijgt er geen spijt van.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.