Video blind proeven van Alcoholvrij bier

n het internetprogramma Op en Top NL van afgelopen donderdag proefde ik blind drie alcoholvrij bieren. Eigenlijk was ik niet blij met het succesvolle resultaat als bierliefhebber ! Dan hou je natuurlijk vooral van bier met alcohol! Wel is duidelijk dat de smaken van de alcoholvrije bieren duidelijk te onderscheiden zijn. Hoe duidelijk? Kijk naar de video hieronder! Voor de hele uitzending klik hier!

Fiona de Lange proeft alcoholvrij bier from Andre Weststrate on Vimeo.

Lees ook:Mannen en vrouwen over bier
Lees ook:De Duitse en Nederlandse biercultuur
Lees ook:Wie is de échte bierschrijfster?
Lees ook:De alcoholvrij biertest: geslaagd?
Lees ook:Introductie Schneider Weisse Nelson Sauvin in USA

6 reacties op “Video blind proeven van Alcoholvrij bier

 1. Frans Ruiter

  Goed gedaan! Zegt misschien toch wel iets over je biersmaak….;-)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jan

  Iewwwww, Fiona drinkt veel te veel alcoholvrij bier. Ik wil het niet kunnen raden… ;-)
  Nee hoor, heel goed hoor, maarruh echt zonder souffleren alle drie goed?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Fiona de Lange

  yep! Ik zal ‘t effe toelichten. Van mijn 13e tot m’n 16e altijd Amstel Malt gedronken. Die kreeg ik als eerste en dat was ineens een herkenning. Paar weken geleden had ik bavaria 0.0% geproefd om te weten hoe ‘t smaakt. Vooral toch de krachtige smaak gaf bij mij de doorslag voor Bavaria. Zit echt een wereld van verschil in met Amstel. Palm Green had ik echt nog nooit gedronken. Die smaakte een beetje naar gras en ‘t was de enige die overbleef. ;-) Geloof me ze zijn streng…. ik moest gewoon weg.. Het was leuk om te doen en een bevestiging dat ‘t smaakverschil toch groot is!

    /   Beantwoorden  / 
  1. bAVkito

   PRIMA ITEM—-je hebt het goed gedaan Fiona :)

     /   Beantwoorden  / 
 4. Alexander

  Hmmm Ledig Erf.

  Goede locatie :)

  Maar wel goed gedaan hoor, en gewaagd.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dennis

  Leuk item! Heb zelf eigenlijk alleen nog maar die van Bavaria en van Jupiler op.. Die van Jupiler smaakt ook echt precies als bier waar ze het alcohol uit hebben gefilterd.. Heel vlak.. plat. Het witbier van Bavaria beviel me wel, trouwens.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.