Het WK-hapje bij bier!

Het WK begint vandaag en maandag speelt Nederland de eerste wedstrijd. Staan de kratten bier nu klaar? Het drinken van bier en het kijken van voetbal is toch allang niet meer iets voor alleen mannen? Al doen de commercials en WK-acties van bijna alle grote bierbrouwers dit wel geloven. Iedereen heeft het over de beste WK-gadgets. Maar wat is het beste WK-hapje bij bier? Wat eten we eigenlijk het liefste bij bier tijdens het WK? Geef je mening en hieronder een paar tips. 

De afgelopen maanden ben ik behoorlijk aan het zoeken geweest wat nu het lekkerste smaakt bij bier. Uiteraard is het wel afhankelijk van wat voor bier je drinkt. Speciaalbier of pils. Of drink je fruitbieren? De meest voor de hand liggende combinaties met bier zijn bitterballen, bierworstjes, kaas of neutrale chips. Of heerlijke zoutjes en doppinda’s!

Fruitbieren zoals kersenbier wordt ook wel aangeboden met chocola. Een vreemde combinatie maar de kersenbonbon doet het altijd erg goed dus dit zal zeker ook lekker zijn. En vergeet ook niet de bierpannenkoekjes die een paar weken geleden op mijn blog de prijsvraag won! Wat eet jij het liefste bij bier? Laten we gezamenlijk bepalen wat het WK-hapje bij bier is!

Lees ook:Bier en kaas een prachtige combinatie
Lees ook:50 Bier en Kaas Combinaties
Lees ook:Bierbrouwers verkopen steeds vaker kaas
Lees ook:Chips met biersmaak op de markt
Lees ook:High Beer een nieuwe trend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.