Great British Beer Festival: hele wereld kijkt!

Morgen start het bierevenement van het jaar in de UK: Great British Beer Festival. Niet alleen in Engeland kijken ze naar dit evenement uit ook vanuit Amerika komen vele ales over naar dit bierfestival. Het vindt plaats in Earls Court, Londen van 3 t/m 7 augustus 2010. Ruim 700! Ales, ciders en buitenlandse bieren zijn tijdens deze dagen te proeven. Naast het zelf proeven van diverse bieren is het ook mogelijk om mee te doen aan bierproeverijen en een groot scala aan activiteiten. Wil je al het laatste nieuws volgen en zit je op twitter volg dan de #gbbf.

De openingstijden van het festival zijn morgen, 3 augustus, van 17.00 uur tot 22.30 uur. 4 tot en met 6 augustus van 12.00 tot 22.30 uur en zaterdag de 7e van 11.00 tot 19.00 uur. Er is dagelijks een groot programma met een variëteit aan evenementen. Zelf vind ik de ‘Girls’ Guide Beer Tour’ heel erg leuk . Klik hier voor een overzicht van het programma. Voor meer informatie over het festival kijk op http://gbbf.camra.org.uk/home.

Lees ook:Kaartverkoop Great British Beer Festival van start
Lees ook:13-8 t/m 17-8-’13: Great British Beer Festival
Lees ook:Great British Beer Festival in teken van Beer en Food
Lees ook:Nieuws van het Great British Beer Festival 2011
Lees ook:Vrouwelijke Real Ale bierdrinkers stijgt fors

Eén reactie op “Great British Beer Festival: hele wereld kijkt!

  1. Frans Ruiter

    En het was weer een groot succes met 1200 vrijwilligers en 66.920 bezoekers!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.