08-08-2010: Botermarkt Bierfestival Haarlem

Op zondag 8 augustus 2010 is er weer het jaarlijkse Botermarkt Bierfestival in Hartje Haarlem van 12:30 tot 18:30. Het festival is een onderdeel van Haarlem culinair. Het leuke van dit bierfestival is dat er vooral heel wat kleinere bierbrouwerijen aanwezig zijn. Uiteraard met nationale en soms ook internationale bekendheid. Aanwezig zijn: De Scheldebrouwerij, De Eem, SNAB, De Molen, Klein Duimpje, ‘t VØlen, Huttenkloas , de Praght en Jopenbier) met een scala van hun bieren.

Tijdens het festival zorgt Café Briljant voor “bierhappen”. Het bierfestival is knus en voor de liefhebber van bijzondere bieren een tijdelijk “Hof van Eden”. Het wordt dit jaar voor de 11de keer gehouden en trekt elk jaar meer publiek.

Tijdens het bierfestival wordt niet gewerkt met muntjes of entree. Iedereen kan bier halen bij de brouwerij naar keuze. Er is zeker ook wat lekker te eten aangezien de ruimte wordt gedeeld met de aanliggende horeca.

Lees ook:05-08-’12: Botermarkt Bierfestival Haarlem
Lees ook:24-09/25-09: Borefts Bierfestival Brouwerij de Molen
Lees ook:04-08-’13: Botermarkt Bierfestival Haarlem
Lees ook:26-06-’11: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:25-8-’13: Delftse Bierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.