150 jaar oude familiebrouwerij opent deuren

Vandaag 7 augustus en morgen 8 augustus houdt de 150 jaar oude brouwerij Slaghmuylder, bekend van het bier Witkap pater, een open brouwerij dag. Traditioneel was de brouwerij twee keer jaar op een speciale manier open voor de familie. Aangezien de brouwerij 150 jaar bestaat krijgt nu ook het publiek een kans om de brouwerij op een bijzondere manier te zien. Ook vindt er een speciale bierlancering plaats. Brouwerij Slaghmuylder is inmiddels in handen van de vijfde generatie.

 

Vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom op de Denderhoutembaan 2, Ninove in België. De brouwerij verwacht ongeveer 7.000 bezoekers verspreid over twee dagen. Er vinden optredens plaats en de kinderen kunnen zichzelf vermaken op een springkussen.

Speciaal ter gelegenheid van het 150 jarig bestaan lanceert de brouwerij nieuwe 75cl flessen met bijhorend verzamelglas lanceren. Deze zijn alleen verkrijgbaar tijdens deze twee dagen. Dus verzamelaars moeten hier zeker bij zijn. Voor meer informatie kijk op www.witkap.be

 Bron: editiepajot

Lees ook:Nieuw carnavalsbier gelanceerd
Lees ook:Witkap Pater Tripel: Een lichtere tripel
Lees ook:Nieuw ABT-bier van de Maand: Witkap Pater Special
Lees ook:Nieuw trappistenmuseum Chimay
Lees ook:Vierde jubileumbier Brouwerij De Leckere: Lentekuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.