16-10/17-10 Texels bockbier festival

Niet alleen de oktoberfesten maar ook het bockbierseizoen komt langzaam dichterbij. Uiteraard volgen in september de vele locaties waar een bockbierfestival plaatsvindt. Toch nu alvast een aankondiging voor het Texels bockbier festival dat gehouden wordt op 16 en 17 oktober 2010. Aangezien er in Texel heel wat slaapplekken zijn maar de ruimte toch beperkt is… kondig ik het ruimschoots aan zodat er nu nog volop mogelijkheden zijn!

In de badplaats De Koog vindt voor de 6e maal het bockbierfestival plaats. Vanaf 15.00 uur gaat het festival in de Dorpsstraat van start en zijn 18 bockbieren te proeven verdeeld over de zes cafés die aan deze straat liggen. Het aantal bockbieren dat geproefd kan worden is uiteraard niet vergelijkbaar een festival als Zutphen of Utrecht. Echter een festival op een eiland moet je natuurlijk ook een keer meegemaakt hebben .

Lees ook:15-10 t/m 16-10-’11: Texels Bockbierenfestival
Lees ook:Bokbierfestival Parade Den Bosch
Lees ook:18-10 t/m 20-10-’13: Utrechts Bockbierfestival
Lees ook:Primeur bockbier op Texels Culinair 2011
Lees ook:19-10 t/m 21-10-’12: Utrechts Bockbierfestival

2 reacties op “16-10/17-10 Texels bockbier festival

 1. Iwan

  Bockbierfestival in de Koog viel wat tegen, weinig aandacht voor. Knipkaart met kans op prijzen was vooral om te zorgen dat je alle kroegen aandeed, 7 vd 7 deelnemers verplicht, terwijl het veel leuker is om een aantal bock’s te knippen. –

  Bij Proeverij wel heldere uitleg over de verschillende smaken etc. ++
  Sam Sam leuke actie met 5 kleine proefglaasjes & kleine borrelhapjes +
  Minpuntje is dat er totaal geen uitleg over de verschillende Texelse bockbieren bij gegeven werd, wat toch zeker zou moeten –

  Met het mooie weer een leuke gezellige dag, met natuurlijk lekkere biertjes: Total score +

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Iwan, bedankt voor je input! Super!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.