Beerimporters from all over the world about Belgian Beers!

Eerder vandaag was een verslag te lezen over de Weekend van het Bier. Van over de hele wereld hebben distributeurs en importeurs van Belgische bieren hun visie gegeven op het Belgisch bier. Van IJsland tot Brazilië. Maak kennis met de wereldwijd kopstukken en luister naar de Belgische biermarkt in hun land. Kijk ook hoe collegabrouwers over samenwerking spreken tussen Belgische brouwers. De afsluiting is Ben Vinken! And for all the people who don’t speak Dutch, a lot of the interviews are in English, even in Spanish and French! Meet the world of Belgian Beers

Voorzitter van de organisatie van de Weekend van het Bier Alain De Laet gaf mij een kijkje achter de schermen. Nadat op vrijdagavond 3 september 2010 de hekken waren gesloten voor deze dag van de Weekend van het Bier ging het feest internationaal verder in een afgesloten deel van het Delirium café. Inkopers en distributeurs van bieren van onder andere Brouwerij Huyghe van over de hele wereld waren hier aanwezig. Voor de camera vertelden zij iets over de biermarkt ter plaatse en de rol van het Belgische bier en Delirium Tremens in dat land. Thanks a lot for everybody who talks about Belgian Beers and gave us a view of the beermarket!

Lees ook:Brouwerij Huyghe treedt toe tot Belgian Family Brewers
Lees ook:Belgian Beer Café opent in Polen
Lees ook:Onafhankelijkheidsdag België: volop bier
Lees ook:Chinese medaille voor Belgische bier Delirium
Lees ook:Belgische bieren op wereldexpo in Shanghai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.