24-09/25-09: Borefts Bierfestival Brouwerij de Molen

brouwerij de molenBen je op zoek naar een festival die eens wat andere bieren presenteert? Bezoek dan op 24 en 25 september a.s. het Borefts Bierfestival bij Brouwerij de Molen in Bodegraven. Zo vind je hier 10 hele goede (speciaal)bier brouwers uit Europa die gezamenlijk meer dan 80 bieren van tap en fles schenken. De Struise brouwers en Emelisse zijn van de partij en verder vind je onder andere diverse brouwers uit het hoge noorden. Voor de bierlijst klik hier

Vorig jaar was de eerste editie van het Borefts Bierfestival een groot succes. Er moest wegens het grote verwachte animo zelfs extra locatieruimte vrijgemaakt worden. Wat wil je met zoveel grote namen die je toch niet overal ziet! Entree van dit festival is gratis. Er wordt wel gewerkt met proefglazen die samen met een boekje en vijf muntjes verkrijgbaar is voor € 15,00. Het glas kan vervolgens thuis de kast in! Deze kosten voor een munt zijn € 1,50 per stuk en zo ook de meeste bieren die in principe voor 1 munt verkrijgbaar zijn. Voor Nederlandse begrippen en de bieren die er worden geschonken serieus een goede prijs.  

Om 12.00 uur start op beide dagen het bierfestival bij Brouwerij de Molen op het adres de
Overtocht 43 in Bodegraven en duurt tot ‘s avonds 22.00 uur. De bierwinkel is op deze dagen uiteraard ook open. Bekijk voor meer informatie en het laatste nieuws over het festival op: www.brouwerijdemolen.nl.

Lees ook:Borefts bierfestival Bodegraven uniek
Lees ook:Borefts Bierfestival Bodegraven van start gegaan
Lees ook:23 en 24-09-’11: Bierfestival De Molen
Lees ook:Marble Brewery uit Manchester: ‘hoppy beers’
Lees ook:17 dagen Tsjechisch Bierfestival

4 reacties op “24-09/25-09: Borefts Bierfestival Brouwerij de Molen

 1. NoiZe

  Ik ben er! En aan het tappen/schenken waarschijnlijk.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Edo

  Ik ben er ook. Als medewerker. Het is een festival voor de echte bierliefhebber, waarbij de absolute top van de Europese brouwers aanwezig is. Niet te missen dus, als je van goed bier houdt.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Fiona de Lange

  Dat wordt gezellig!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  Jasper en ik zijn er ook. Zeer waarschijnlijk met camera!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.