14-10-2010: Hoppin’ Frog Proeverij

Ben je een keer op zoek naar andere soorten en smaken bier? Diverse biercafé’s en brouwerijen organiseren regelmatig de zogenaamde ‘meet & greet’. Hou bijvoorbeeld Café In de Wildeman in Amsterdam eens in de gaten of Brouwerij de Molen in Bodegraven. Deze laatste organiseert op 14 oktober 2010 een proeverij met de brouwers van de Hoppin’ Frog uit Ohio, USA.

De Frog’s Hollow Double Pumpkin Ale won goud op het Great American Beer Festival dit jaar. Verder brouwen ze onder andere IPA’s, Stout bieren en dus Ales. Tijdens de proeverij worden de bieren gecombineerd met spijs. Een leuke ervaring om met de Amerikaanse bierstijlen in contact te komen. Je kunt je hiervoor inschrijven via Brouwerij de Molen. Het start om 18.30 uur, kost 35,- euro en vindt plaats in het Pakhuis van de brouwerij, Burg. le Coultrestraat 3 in Bodegraven.

Lees ook:Borefts bierfestival Bodegraven uniek
Lees ook:23 en 24-09-’11: Bierfestival De Molen
Lees ook:24-09/25-09: Borefts Bierfestival Brouwerij de Molen
Lees ook:03-03/04-03-’12: Alvinne Craft Beer Festival
Lees ook:Marble Brewery uit Manchester: ‘hoppy beers’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.