De voortgang van de Jopen kerk

De laatste weken krijg ik regelmatig de vraag of ik weet hoe het staat met de bouw van de Jopen Kerk en of er al meer bekend is over de opening. Via de website www.jopen.nl is veel te volgen over de laatste ontwikkelingen. Ook met de nieuwsbrief zijn ze altijd erg up-to-date. Ik heb in ieder geval nog even aanvullend contact opgenomen met Michel Ordeman van Jopen voor de laatste stand van zaken.

 

Op 11 november 2010 is het restaurantdeel van de Jopen Kerk opengegaan. Dus iedereen kan nu al naar Haarlem afreizen voor een diner en reserveren via http://www.jopen.nl/jopenkerk/reserveren. Vanaf eind november zal in de brouwzaal proefgedraaid worden. De verdere planning ziet er als volgt uit:

“De brouwerij is momenteel echt nog afgeschermd en niemand kan het zien. Eind november zal het café open gaan en zoals het er nu naar uitziet vindt de officiële opening van de brouwerij op 6, 7 en 8 december 2010 voor genodigden plaats. Vanaf 9 december kan dan iedereen een kijkje komen nemen in onze prachtige nieuwe brouwerij”, aldus Michel Ordeman.

Voor meer informatie kijk ook op www.jopen.nl.

Lees ook:Jopening groots gevierd
Lees ook:Presentatie collaboration brew Jopen en HopUnion
Lees ook:Jopenbier gaat exporteren naar de VS
Lees ook:Jopen Gerstebier huis’pils’ bij café ‘t Arendsnest
Lees ook:In gesprek met… Jopen: ‘Een droom komt uit’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.