Andes Beer is bijna hypermodern

Wat het Argentijnse biermerk Andes doet is echt innovatief. Het enige is dat ze in Argentinië nog niet echt de associatie leggen met vrouwen die bier drinken. Ach dat komt in de meest welvarende bierlanden voor …  Het had zo de reclame van Amstel kunnen zijn in de tijd vooruit. Die tijd vooruit is dan wel echt creatief en inspelend op de social media mogelijkheden van vandaag de dag. Een robot vervangt de vriend in de kroeg. Door hypermoderne techniek is hij er gewoon bij en tegelijkertijd thuis bij zijn vriendin. Bekijk hieronder de commercial! Het leuke is dat de robots er ook echt staan! Wat vind jij ervan?

Robots vervangen mensen al in ziekenhuizen dus waarom niet in een kroeg. Lijkt me overigens wel vervelend als er straks alleen maar robots in de kroeg zitten in plaats van mensen. Het is eigenlijk een soort Skype maar dan op een robot. Wil jij zou je vrienden ontmoeten? Eerlijk is eerlijk fantastisch bedacht is het wel! 

 

Lees ook:De bierrobot haalt je bier!
Lees ook:Waarom je vrouwen geen bier moet laten halen…
Lees ook:Biergrap eindigt in ontslag
Lees ook:Nieuwe viral voor Heineken vriesglas
Lees ook:Craft Beer op de Pier, drinken op zee zonder zeeziek te worden

2 reacties op “Andes Beer is bijna hypermodern

  1. fer

    Staat die robot niet op de verkeerde plek dan ?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frans Ruiter

    Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan? Natuurlijk heb je op deze manier niet de beleving zoals ie daadwerkelijk is, maar ik vind het wel leuk bedacht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.