Hoe vaders hun dochter in bier helpen!

Om de vrouwen te bereiken in bierdrinkend Nederland is het wellicht goed om de focus te leggen op vaders met dochters . Vroeger ben ik namelijk ook door mijn vader open gaan staan voor bier. Een leuke activiteit voor vader en dochter. In België start een nieuwe brouwerij die wordt gerund door vader en dochter, Brouwerij Dilewyns in Dendermonde. 

Vanuit Italië werden via speciale transporten de brouwketels en gistingstanks aangevoerd. Enorme tanks van 7,5 meter. Ze zijn in ieder geval heel wat van plan. Nota bene een land dat nog erg in opkomst is met speciaalbier, Italië, zorgt voor begeleiding en installatie van de hele brouwinstallatie. 

Al jaren zijn vader Vincent en dochter Anne-Cathérine in een aangekocht bedrijfsgebouw aan het hobbybrouwen. Hun bieren – Vicaris Tripel, Vicaris Generaal en Vicardin – werden tot nu toe onder licentie brouwen door de proefbrouwerij in Lochristi. De plek waar veel brouwsels vandaan komen van kleine (huur)brouwerijen. Vanaf midden maart zou de installatie klaar moeten zijn voor gebruik. Natuurlijk zal er eerst ook behoorlijk wat geproefdraaid worden. Op 21 mei gaan de deuren voor het publiek open en kan iedereen een kijkje komen nemen.

Bron: nieuwsblad.be

Lees ook:Brouwerij Dilewyns introduceert nieuw bier Quinto
Lees ook:Opmerkelijk: Eigen bier voor een jeugdclub!
Lees ook:ABT-bier van de maand: Vicardin
Lees ook:Stadsbrouwerij Doetinchem opent najaar 2012
Lees ook:Een droom gaat in vervulling

2 reacties op “Hoe vaders hun dochter in bier helpen!

  1. Edo

    Ik kan de Vicardin van harte aanbevelen. Gemengd met Girardin lambiek. Heerlijk!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter-Paul

    Wat een geweldige combi van een gefilterde girardin en de vicaris Tripel. Geweldig A.B.T. bier van de maand. Groeten uut Groningen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.