19-03 t/m 20-03-’11: Bierstrijd van Belgische bieren

Op 19 en 20 maart 2011 vindt een bijzondere strijd plaats tussen 20 Belgische kleine brouwerijen om in diverse categorieën er met de ‘bierprijzen’ vandoor te gaan. Het is het eerste festival in Doornik (Festival brassicole de Tournai) De in totaal meer dan 100 bieren worden voorgeschoteld aan het grote publiek en professionele amateurs. Het evenement wordt georganiseerd door The Belgian Beer Routes in het animatiecentrum van de stad Doornik.  

Voor het publiek is het doel toch anders, namelijk zoveel mogelijk verschillende smaken en bieren te proeven van minder toegankelijke brouwerijen. Oftewel een mooi bierfestival. Je vindt er onder andere de volgende brouwerijen: Haacht, Lindemans, Dilewyns, Jessenhofke, Bockor, De Bastogne en Dochter van de Korenaar.

De toegang is gratis. Openingstijden zijn zaterdag 19 maart van 14:30 tot 23:00 uur en zondag 20 maart van 11:00 tot 21:00 uur. Het adres is Halle Au Draps – Grand Place – 7500 TOURNAI. Voor meer informatie kijk op: Belgian Beer Routes.

Lees ook:The Belgian Beer Routes
Lees ook:03-03/04-03-’12: Alvinne Craft Beer Festival
Lees ook:PRE-ZBF Festival 4 en 5 maart 2010: Beer en Whiskey
Lees ook:Biologisch bierfestival een volgende stap?
Lees ook:Speciaalbier cultuur groeit in Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.