Wie wordt Vriendenkring Hertog Jan-café 2011?

De finalisten voor de titel ‘Vriendenkring Hertog Jan-café van het jaar 2011′ zijn bekend. Op 29 maart 2011 zal de winnaar bekendgemaakt worden. De afgelopen maanden heeft de bierdrinker via Internet en SMS kunnen stemmen op zijn of haar favoriete café. De deelnemende café zijn vervolgens door de mijnstreek best bezocht mystery guest bezocht.

 

 

De 11 finalisten zijn: 
- De Kempen uit Knegsel
- Tapperij De Hertog uit ‘s-Hertogenbosch
- Grand Café de MalleJan uit Plasmolen
- Zeezicht uit Breda
- Café de Groote Slock uit Amersfoort
- Merz uit Spijkenisse
- De Lachende Vis uit Empel
- Café Gouden Carolus uit Hilvarenbeek
- Momfer de Mol uit ’s-Gravenhage
- Hertog Jan Proeverij uit Arcen
- Cafe Restaurant Boerhaave uit Voorhout

Hertog Jan brouwmeester Gerard van den Broek: “In 2006 heeft Hertog Jan de Vriendenkring opgericht om onze passie voor goed gastheerschap en een perfect getapt glas Hertog Jan in een perfecte ambiance te delen met horecaondernemers die dat ook als hoogste goed beschouwen. Alleen cafés die aan deze selectiecriteria voldoen kunnen lid worden van de Vriendenkring. Het doet me enorm goed om te zien dat steeds meer ondernemers het gedachtengoed van de Vriendenkring delen en zich inspannen om toe te kunnen treden tot ons selecte gezelschap van Vriendenkring leden.”

De winnaar van de titel mag zich een jaar lang ‘Vriendenkring Hertog Jan-café van het Jaar’ noemen en verdient een bijzondere dag met Gerard van den Broek op de Hertog Jan brouwerij. De wedstrijd wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Eerder wonnen Café De Klokkenluider uit Venray en Café Momfer de Mol in Den Haag.

Lees ook:In den Grooten Slock is Hertog Jan Café 2011
Lees ook:‘De klokkenluider’ Hertog Jan Café van het jaar 2010
Lees ook:Finalisten verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 bekend
Lees ook:De Dikke is Hertog Jan Vriendenkring Café van het jaar
Lees ook:Meesterbrouwer Gerard van den Broek gaat toeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.