Op 16 maart 2011 in Tournée Générale…

De tiendelige serie is alweer bijna ten einde. Vandaag, 16 maart 2011, de negende aflevering waarin het duo Jean Blaute en Ray Cokes overgaat tot het brouwen van het bier: Tournée Générale Tripel Hop. Het gerstenat met groot gastronomisch potentieel en een vrouwelijke toets. Ik ben benieuwd! De bus gaat vandaag in ieder geval naar Palm, in het Vlaams-Brabantse Steenhuffel. 

Alex De Smet van Palm Breweries gaat samen met Jean en Ray de Tournée Générale II ontwikkelen. Het eerste brouwsel wordt geproefd in de brouwerij van Rodenbach waar het nieuwe bier werd gebrouwen. Verder wordt ook een stop gemaakt in het Gits waar café De Engel ligt. Bijzonder dat de tachtigjarige eigenaar nog altijd in het café staat!

Vanavond allemaal kijken dus op België Eén om 21.35 uur!

Lees ook:Tournée Générale Tripel Hop
Lees ook:Vanavond in Tournée Générale
Lees ook:Opnames Tournée Générale in volle gang
Lees ook:Nieuwe serie Tournée générale
Lees ook:Vanavond in Tournée Générale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.