Wereldprimeur: Bier met eetbaar goud

Wil je een keer iets feestelijks en bijzonders kopen dan is er nu een tripel bier met eetbaar 24 karaats goud. Zoiets blijkt ook al te bestaan voor bijvoorbeeld champagne, chocolade of olijfolie en nu dus ook voor bier. Het bier 24 carats heeft goudvlokjes in het bier. Het schijnt dat eetbaar goud in producten een enorme trend aan het worden is. Nooit geweten dat het überhaupt kon.

De vraag naar speciale, originele en conceptuele bieren worden steeds groter. Inderdaad die bierliefhebber wil steeds meer aparte en andere dingen. De maker van het bier, het Franse SASi-Bière wil van bier een luxeproduct maken en heeft daarom het 24 carats bier bedacht met 24-karaats eetbare goudvlokjes. Ik blijf het echt apart vinden, hoe bedenk je zoiets. En zou het echt beter smaken met die goudvlokjes erin? Goud met goud is wel en mooie combinatie!

Het bier met een alcoholpercentage van 9% is van hoge gisting met een licht zoet en fruitig karakter. Verder heeft het veel wit schuim met goudvlokjes. De ingrediënten zijn water, gerst, tarwe, hop, gistvlokken en 24-karaats eetbaar goud. Het bier bevat verder geen Genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s). Uiteraard betaal je wel een behoorlijke prijs namelijk €49,90 voor een fles van 0,75 liter. Wil je het bier kopen dan is het online te bestellen.

Bron: Wannahaves

Lees ook:Bier proeven: Liefmans Goudenband
Lees ook:Bier proeven: Intens
Lees ook:Raging Bitch met Galbanetto worst: bizarre smaaksensatie
Lees ook:Bier proeven: Achel Extra Bruin
Lees ook:Bier proeven: Graaf Dicbier

3 reacties op “Wereldprimeur: Bier met eetbaar goud

  1. Alexander

   Hmmm nu je het zegt, ik heb daar nog een fles met ‘new’ dr op liggen. ;)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Fiona de Lange

   Het zit in meerdere dranken maar nu wel voor ‘t eerst in bier…

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.