Nieuw bier van de Muifelbrouwerij

Eerder deze week schreef ik een stuk over biermarketing en de investeringen die kleine brouwerijen in toenemende mate doen in de promotie van hun bier of in de brouwerij. De Muifelbrouwerij uit Berghem, een kleine huurbrouwerij die sinds 2007 actief is, lanceert binnenkort een nieuw bier. En dat er vooraf al wordt nagedacht over de marketing blijkt uit een websitepagina die zij in het leven hebben geroepen 
De brouwerij brouwt meerdere bieren zoals de Breesaap Tripel en Zuster Agatha bij de Proefbrouwerij in Lochristi, Klein Duimpje en Sint Servattumus. Daar komt binnenkort een nieuw bier bij genaamd Platte Thijs. Welk mysterie ontrafeld wordt is nog niet duidelijk. Wel hoeveel dagen we nog moeten wachten. Kijk op www.plattethijs.nl. Natuurlijk is het vrij plat echter toch bemoedigend dat zelfs de kleine brouwerijen onder ons op deze manier met biermarketing bezig zijn!

Lees ook:Muifelbrouwerij lanceert Muifel Lentebock
Lees ook:Nieuwe Kuitbier van Brouwerij Klein Duimpje
Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:Bierbrouwers gaan nu investeren
Lees ook:26-06-’11: Tilburgs Bierfestival

Eén reactie op “Nieuw bier van de Muifelbrouwerij

  1. Bas

    Ik ben benieuwd. Zustert Agatha is 1 van mijn favoriete biertjes!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.