BierNavigatie om speciale bieren te vinden

Op vrijdag 13 mei 2011 zal de eerste digitale applicatie om speciale bieren te vinden gelanceerd worden.  Zelf spreken de initiators van de applicatie over speciaalbier echter na de discussie op dit blog houd ik mij vast aan de term speciale bieren . Initiatiefnemers van de applicatie, Jasper Jaklofsky en Paul Meijnen bekend van bier-blog.nl en bierTV gaan vanaf deze dag verder onder de naam BierNavigatie. Inderdaad ze voeren een naamswijziging door. Om de lancering en naamswijziging extra onder de aandacht te brengen vindt de eerste BierNavigatieTocht ter wereld plaats op vrijdag de 13e mei om 14.00 uur vanaf Onze Lieve Vrouwenwal in Maastricht.

De BierNavigatie is een nieuwe applicatie voor iPhone of smartphones met een Android-besturingssysteem. Bierliefhebber kunnen met deze app op plaatsen waar ze de weg niet kennen, opzoeken waar hun favoriete bier geschonken wordt. Daarvoor is nog wel de medewerking  van zoveel mogelijk cafés nodig die verschillende bieren schenken en uiteraard ook het publiek, zo zegt initiatiefnemer Paul Meijnen. De ‘bierkaarten’ van cafés moeten uiteraard in de database komen zodat de bierliefhebber naar het café toekomt voor zijn of haar favoriete bier.

Uiteraard heeft de bierliefhebber die meewerkt aan het vullen van de database van de BierNavigatie hier ook zelf wat aan aangezien de app steeds vollediger en bruikbaarder wordt. Op 13 mei zal tijdens de tocht een toelichting worden gegeven op de werking van de applicatie en voor de deelnemers aan de BierNavigatieTocht wacht een verrassing in het laatste café. Dat de tocht in Maastricht plaatsvindt is voor Jasper en Paul geen toeval. Paul: “De BierNavigatie draagt levensgenieten uit. Waar in Nederland kan dat beter dan hier in Limburg?”
Enfin, met dit laatste ben ik ‘t natuurlijk niet eens dus laten we daarom met zijn allen zien dat we ook elders in Nederland van ‘t leven en bier genieten!  


Met de navigatie willen de heren in de virtuele bieromgeving speciale bieren promoten en hun passie voor bier op geheel eigen wijze delen met de rest van Nederland.

Lees ook:Nieuwe iPhone app ‘Aanbieding Slijterij’
Lees ook:Bekijk waar je favoriete bier wordt geschonken
Lees ook:BierNavigatie komt met online bierwinkel
Lees ook:Leuke SMARTphone-app voor de bierliefhebber
Lees ook:Nieuwe iPhone app voor de bierliefhebber

0 reacties op “BierNavigatie om speciale bieren te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.