Mongozo geeft optredens weg aan horeca

Al eerder op dit blog werd aangekondigd dat Mongozo zou komen met een ludieke actie richting de horeca. Tijdens de zomermaanden hebben drie horecaondernemers straks het geluk een avondoptreden te winnen van Luna The Band. De actie is onlangs gestart en al heel wat horecagelegenheden hebben zich inmiddels aangemeld.

Door de Facebookpagina van Mongozo te ‘liken’ en 60 liter Mongozo-bier te bestellen ding je mee. Uiteraard moet er op de avond van het optreden namelijk wel Mongozo geschonken worden. “Bij een zomers geluid hoort een zomerse drank”, aldus commercieel directeur Jan Fleurkens. En iedereen die mee doet krijgt sowieso een POS-pakket van Mongozo met 6 kokosnoten, tafelkaartjes, posters, flyers en een tapruiter. Voor meer informatie en aanmelding klik hier.

Aanmelden kan overigens tot woensdag 29 juni. Op vrijdag 1 juli worden op de website van Mongozo de winnaars bekendgemaakt. De horecaondernemer kan in overleg in juli, augustus en september een optreden inplannen. 

Bronnen: Proost Magazine en Mongozo

Lees ook:WIN een Mongozo VIP-arrangement op de Vierdaagse!
Lees ook:Mongozo noteert wereldwijde groei van 25%
Lees ook:Fairtrade, biologisch en glutenvrije pils krijgt schap bij AH
Lees ook:13-10-’13: Nationale bokbierdag Zutphen
Lees ook:Een pijpleiding voor speciaalbier, deze zomer stroom het bier niet door de straten, maar eronder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.