Nieuw: Belgisch flirtbier!

Er is blijkbaar ook een manier om helemaal weg te stappen van het traditionele mannen en vrouwen getouwtrek bij bier. Introduceer gewoon een lifestyle flirtbier met de naam Plezir. Kijk dat vind ik nu eens heel slim. En waar ligt de kern in de marketing van dit bier? Inderdaad rondom het creëren van een beleving en moment met het bier. Broer en zus Pedro en Dorothee Pereira brouwen het nieuwe biermerk dat direct in vier varianten op de markt komt bij brouwerij Sint-Jozef.  

Dit unisex lifestyle bier werd geïntroduceerd met flirten. Om mannen en vrouwen kennis te laten maken met dit bier stonden promotieteams op pleinen met shirts met de boodschap ’Flirt met mij’ of ‘Geef mij je beste openingszin’. Daarvan werden foto’s gemaakt die men kon downloaden op www.plezir.be. En via de Facebook-pagina van Plezir kunnen tickets gewonnen worden voor het lanceringsfeest van a.s. zaterdag.

Plezir komt in vier versies op de markt in de horeca. Een Blonde variant (33 cl), de Plezir Brown, de ‘Plezir D Lux Blond’ en een ‘Plezir D Lux Rosé’. Ik zou zeggen proost en flirtse!! Door het drinken van bier denken mensen dat ze er leuker uitzien en vinden ze iemand anders ook aantrekkelijker. Is ook nog een leuke marketing en PR-trekker voor dit bier. Goed idee?

Bron: De Morgen

Lees ook:Stem voor een nieuwe toekomst ‘Duvel Tripel Hop’
Lees ook:Heineken wil meer vrouwen in top bedrijf
Lees ook:Wie raadt de naam van het nieuwe PALMke?
Lees ook:Hoe Molson Coors vrouwen aan het bier krijgt!
Lees ook:Bierbrouwers: smaak is persoonlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.