Lokale biertapwedstrijden van start!

Met name de afgelopen weken heb ik toch alweer diverse regionale en biertapwedstrijden voorbij zien komen. Inderdaad het kan weer, meedingen naar de Nederlandse Kampioenstitel Biertappen. Dus voor iedereen die denkt goed te kunnen biertappen is het raadzaam om de komende maanden de activiteiten van het lokale café in de gaten te houden. En horecaondernemers kunnen zich voor 20 oktober 2011 via www.tapwedstrijd.nl aanmelden om een officiële voorronde te organiseren.  

De biertapwedstrijden is een initiatief van de Stichting Tapwedstrijden.nl met ondersteuning van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). En hoe ‘t verder werkt? Iedereen krijgt ondersteuning in de organisatie en publiciteit. Per district gaan de beste vijf tappers strijden om een finaleplaats. 250 districtfinalisten strijden vervolgens om 25 finaleplaatsen in 2012 op de vakbeurs BBB in Maastricht.

Kampioen in 2011 is Rudi Spanjers van hotel La Sonnerie in het Brabantse Son en Breugel. Een leuke wedstrijd en goed voor de promotie van het tappen van een goed glas bier. Want het bier kan nog zo mooi zijn, als het niet goed geserveerd wordt dan smaakt het veel minder lekker. Goede bierpresentatie doet wonderen!

Bron: Misset Café

Lees ook:Nederlands Kampioen Biertappen is Rudi Spanjers
Lees ook:Wie wordt beste biertapper van 2014?
Lees ook:Hoe goed is jouw bier getapt?
Lees ook:Wie wordt Nederlands Kampioen biertappen?
Lees ook:‘Klaarschuimen’ voor het NK biertappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.