Nieuwe editie magazine Bier!

Morgen is weer een mooie dag, dan valt de elfde editie van het magazine Bier! weer op de mat. Dit keer zijn er reportages te lezen over de abdijbieren van Val-Dieu, de snelgroeiende Zeeuwse brouwerij Emelisse en een bierreist(r)ip naar Leuven. Ook meer informatie over vanille- en witloofbier.    

 

Naast bovenstaande onderwerpen de juni-editie ook aandacht voor brouwerij Haacht, een bolwerk in de Belgische bierwereld. In de culinaire rubriek komt de winnaar van de ‘Bier- en Gastronomie Award’ aan het woord: restaurant De Hofkaemer in Bergeijk met een uitgebreide bierkaart. 

En de nieuwe ‘Bier Imago Manager’ van Heineken, Coen Dekker, vertelt de lezers dat we wel bierig bezig moeten zijn. Voor de fijnproevers is de rubriek ‘Voorgeproefd’ weer het lezen waard, want door het proefpanel worden zes tripels van Vlaamse familiebrouwerijen aan de smaakpapillen onderworpen. Zelf schreef ik een artikel over de nieuwe biermarketing! Steeds meer brouwerijen kiezen voor facebook of YouTube campagnes. Wat is succesvol en wat niet. Uiteraard hierover later meer op dit blog.

Veel leesplezier tijdens de Pinksterdagen!

Lees ook:10e editie magazine Bier!
Lees ook:Begrijpt Heineken het nu wel echt?
Lees ook:Bier! Magazine op ipad en Android-tablets
Lees ook:Nieuwe editie van het magazine Bier!
Lees ook:Nieuwe rubriek: ‘In gesprek met’… de brouwerijdirecteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.