23 en 24-09-’11: Bierfestival De Molen

Ieder jaar is het Borefts Bier Festival bij Brouwerij de Molen een succes. Het is bijna vechten voor een plaatsje om te staan zoals blijkt uit de reportage die ik Vorig jaar heb gemaakt. De voorbereidingen voor dit internationale festival waarvoor bierliefhebbers vanuit onder andere Scandinavië, UK, België, Frankrijk en Amerika over komen is alweer in volle gang.   

Dit jaar vindt het plaats op 23 en 24 september 2011 en is het pas de 3e keer dat het georganiseerd wordt. De succesformule van De Molen zijn naar mijn idee vooral de extreme en aparte bieren. Hier worden nieuwe trends geboren en getoond en is een keer wat anders te proeven dan de gangbare bieren van Nederlandse en Belgische brouwerijen.

Van 12.00 tot 22.00 uur kunnen liefhebbers bij op beide dagen bieren proeven bij Brouwerij de Molen aan de Overtocht 43 in Bodegraven. De laatste informatie kan je de komende maanden volgen op www.brouwerijdemolen.nl.

Lees ook:04-03 en 05-03-11: Alvinne Speciaalbierfestival
Lees ook:De Molen brouwt vast assortiment in nieuwe brouwerij
Lees ook:Borefts bierfestival Bodegraven uniek
Lees ook:03-8 t/m 04-08-’13: Bierfestival Bier Anders
Lees ook:Hoe luidt het openingsbier van Brouwerij de Molen?

0 reacties op “23 en 24-09-’11: Bierfestival De Molen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.