Deel je geheimen in de Jopenkerk

In de Jopenkerk is het nieuwste speeltje van het Haarlems Dagblad te vinden. De nieuwste technieken worden gecombineerd met oude trends. Vroeger werden geheime documenten en foto’s op een afgesproken plek verstopt. Een moderne variant is de ingemetselde USB-stick, de zogenaamde dead drop, die nu in de muur van de Jopenkerk zit.  

Iedereen kan bestanden, foto’s, filmpjes en allerlei andere geheimen tot 4GB op de USB-stick plaatsen. Deze is openbaar en kan vervolgens met iedereen gedeeld worden. In het buitenland is deze nieuwe innovatie een ware hype aan het worden. In Nederland zijn er momenteel vier dead drop sticks te vinden waarvan er dus één in de Jopenkerk in Haarlem zit.

Lydian Zoetman, één van de eigenaren van de Jopenkerk, zegt in het Haarlems Dagblad erg enthousiast te zijn en altijd open te staan voor nieuwe ideeën. Natuurlijk is de nieuwsgierigheid groot naar wat er op komt te staan. 

Het is een nieuwe manier van marketing! Grappig en leuk idee. Vooral ook als je even een bestand over moet zetten maar geen USB bij je hebt.

Bron: Haarlems Dagblad

Lees ook:Jopenbier gaat exporteren naar de VS
Lees ook:Altijd een goede schuimkraag
Lees ook:Nieuw bier van Brouwerij De Gulzige Gans
Lees ook:Houtgelagerd bier van eigen bodem, kom het proeven in Haarlem
Lees ook:Sjinkerij De Bobbel Maastricht is Café van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.