Chimay lanceert nieuwe website

Al een kijkje genomen op de nieuwe website van Chimay? Ze steken duidelijk in op export aangezien de website in zes talen te lezen is. Het heeft vooral een frisse, eigentijdse uitstraling en ik zou het niet direct associëren met trappistenbier. Of wel, uiteindelijk gaan die natuurlijk ook met de tijd mee.  

Zeker niet als je de websites van andere trappistenbrouwerijen bekijkt. Het mooie vind ik een kijkje in het trappistenklooster. Iets dat je tot op heden eigenlijk weinig terugziet. Daar is vaak weinig van zichtbaar. Bekijk ook eens de filmpjes over het brouwen van Chimay. Leuk! Een mooie website gericht op de toekomst. Overigens is het wel even zoeken naar meer informatie over de bieren. Die staan zag ik later wat verstopt in het menubalkje links. En ik maar klikken op de flesjes .  Ik zou zeggen neem zelf een kijkje op www.chimay.be

Lees ook:Ben Vinken lanceert biercommunity
Lees ook:Hertog Jan lanceert nieuwe website
Lees ook:Café ‘t Waagstuk Antwerpen
Lees ook:Chimay tripel: als je van een bittertje houdt
Lees ook:Hoe lang blijven bierliefhebbers kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.