Hertog Jan De Proeverij is begonnen

In juni en juli 2011 kunnen bierliefhebbers meedoen met Hertog Jan De Proeverij. In geselecteerde Vriendenkring Hertog Jan-cafés zijn de nieuwe bieren: Hertog Jan X en Hertog Jan Y, te proeven. Zij gaan vervolgens ook bepalen welk van deze twee bieren als nieuw Hertog Jan bier op de markt komt.

Meesterbrouwer Gerard van den Broek zal op speciale proefavonden zelf aanwezig zijn om de proeverijen, die door heel Nederland gegeven worden, te begeleiden. Na het proeven stemt iedereen op zijn of haar persoonlijke favoriet. Ook kan een voorstel worden gedaan voor de biernaam. Het bier met de meeste stemmen komt in oktober met de meest passende naam in de winkels. Eerder schreef ik al over de exclusieve lancering van de twee bieren. De smaken van X en Y zijn zeer uiteenlopend dus ik ben erg benieuwd naar welk bier de meeste stemmen krijgt.

Hertog Jan De Proeverij App
Wil je eenvoudig stemmen, de proeflocaties vinden of informatie over de bieren lezen dan kan je daarvoor gebruik maken van de speciale App. Deze is voor iPhone en Android beschikbaar. Ook is in het café een iPad te vinden voor de gasten om eenvoudig een stem uit te brengen. Alle ontwikkelingen rondom de X en Y bieren zijn verder te volgen op Facebook en via www.hertogjandeproeverij.nl.

Lees ook:Wereldrecordpoging Grootste Blindbierproeverij
Lees ook:Nek-aan-nek race Hertog Jan X en Y
Lees ook:Finalisten verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 bekend
Lees ook:Hertog Jan lanceert nieuw bier
Lees ook:Hertog Jan bieren brengen ruim 7.000 euro op

2 reacties op “Hertog Jan De Proeverij is begonnen

  1. Ton van Oorschot

    Waar kan ik deze flesjes kopen? Staan ze al in de slijterijen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.