Hoe kan je een bierflesje openen?

Afgelopen week had ik een keer geen opener bij de hand. Uiteraard ken ik een aantal van de verschillende trucjes om een bierflesje dan toch  open te krijgen. Bijvoorbeeld met een ander bier of een aansteker, maar wist je dat het ook kan met een tandenborstel, een cd, een mes, een spatel of je broekriem. In de video hieronder krijg je meer dan tien manieren te zien hoe je een bierfles kan openen met alledaagse voorwerpen.

Erg leuk en nuttig! Bij deze hoef ik me nooit meer zorgen te maken over of ik het bierflesje open krijg als ik geen opener in de buurt heb. Cheers!

Lees ook:101 suggesties om bier te openen in 2 minuten
Lees ook:Hoe je ook iemand bier kunt serveren…
Lees ook:Leuke gadget: bier openen met je zonnebril
Lees ook:Liever de bierfles dan vers getapt!
Lees ook:Nieuwe Bavaria-actie

Eén reactie op “Hoe kan je een bierflesje openen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.